V sredo, 29. 3. 2017,

se bodo dijakinje in dijaki razredov E4, E3 in ET2

v okviru šolskih obveznosti  

udeležili seminarja finančna pismenost – osebne finance v Ljubljani.

Odhod avtobusa bo:

ob 6.45 z glavne avtobusne postaje Slovenj Gradec.

 

Predviden program ekskurzije:

Odhod ob 6.45 z glavne avtobusne postaje Slovenj Gradec, vožnja do Ljubljane z vmesnim postankom na počivališču Lukovica. Prihod v Ljubljano, sledi udeležba na seminarju o finančni pismenosti, ki bo  v hotelu Union, izvajalo pa ga bo  Združenje bančnih delavcev Slovenije. Po seminarju bodo imeli dijaki približno še 1 uro časa za kosilo in samostojen ogled Ljubljane. Planiran prihod iz Ljubljane cca ob 15.30.

 

Cena strokovne ekskurzije znaša 9 €, od tega bo iz šolskega sklada plačanih 7 evrov, dijaki pa morajo po položnici plačati 2 evra.

V dnevniku se ure tekoče številčijo.

 

Spremljevalci:

Dora Najrajter

Nevenka Žlebnik

Danica Pušnik

Renata Gradišnik

 

Na ekskurziji se morajo dijaki primerno obnašati, sodelovati s predavatelji, kadar so k temu pozvani in spoštovati šolski red. Vse, kar je prepovedano v šoli, je prepovedano tudi na ekskurziji. Potrebno je natančno spoštovati dogovorjene ure, prometne predpise pri prečkanju cest in navodila spremljevalcev. Za ta dan dijaki odjavijo malico. Spremljevalec je v seznamu napisan v oklepaju poleg imena in priimka dijaka. Dijaki  izvedo na avtobusu, kateremu spremljevalcu se morajo javljati in se držati njegovih navodil.

 

Organizatorica ekskurzije:                                                         Pomočnik ravnatelja:

Dora Najrajter, uni. dipl. prav.                                                     Roman Založnik, prof.