Zelo sem si želel, da bi vas lahko ponovno povabil v šolo, saj se še kako zavedam, da je šola pravi prostor za naše druženje in delo. Žal je situacija v državi še vedno zaskrbljujoča in moramo nadaljevati z delom na daljavo.

Iskreno se vam in vašim staršem zahvaljujem za strpnost in razumevanje v upanju, da se naše življenje in delo čimprej normalizira.

Optimistično zrem v prihodnost, saj vem, da se bodo zadeve uredile in bomo zopet stopali po normalnih, ustaljenih poteh.

Lahko vam prenesem nekaj novosti, ki bodo zagotovo vplivale na naše nadaljnje delo.

Kot je bilo vedno do sedaj, se je prvo ocenjevalno obdobje zaključilo sredi januarja. Tokrat temu ni tako. Letošnje šolsko leto bo/je le eno ocenjevalno obdobje, kar pomeni, da bomo v prihodnjih tednih prilagajali tudi preverjanje in ocenjevanje in vas skušali s tem vsaj deloma razbremeniti.

Pripravili bom vse potrebne protokole in vas o tem tudi sproti obveščali. Prilagajali bomo tudi praktično usposabljanje z delom pri delodajalcih in v skladu z razmerami fleksibilno izvajali usposabljanje.

Glede zaključkov izobraževanja (zaključni izpit in poklicna matura) še nimam konkretnih informacij, zato vas bomo tudi o tem sproti obveščali.

Želim vam lep in prijeten zadnji mesec koledarskega leta v upanju na čim prejšnje srečanje v živo.

Ostanite zdravi!

Ravnatelj

Bernard Kresnik