V petek, 13. 10. 2023, bo na naši šoli potekalo šolsko tekmovanje v znanju o sladkorni bolezni. Tekmovanje poteka vsako leto pod okriljem Zveze društev diabetikov Slovenije in je tekmovanje, kjer nihče ne izgubi, ampak lahko samo pridobi. To je znanje, ki nam koristi za življenje v prihodnje, tudi za prihodnje rodove, saj nas obogati in oboroži z vedenjem, ki lahko korenito spremeni naš življenjski slog in s tem prepreči nastanek sodobnih bolezni. Zato smo se odločili, da tekmovanje šteje tudi za opravljen del prostih izbirnih vsebin. Zagotovo pa vas bodo nagradili še pri naravoslovnih predmetih v razredu.

Prijavite se svojim razrednikom (tudi na lokaciji Muta) ali pa po elektronski pošti na naslov mentorice: barbara.gaspersicvodopija@sc-sg.si (za gostinske, turistične in lesarske programe) in simona.hudrap@sc-sg.si (za ekonomske in trgovske programe). Pri prijavi po elektronski pošti obvezno navedite ime, priimek in razred.

Dijaki, ki se boste prijavili pri razrednikih, napišite še svoj elektronski naslov za lažjo komunikacijo pri organizaciji priprav na tekmovanje.

Prijave so možne do petka, 22. 9. do 22. ure.

Vsa literatura bo dostopna v spletni učilnici mentorice po 25. 9. 2023.

Slovenj Gradec, 18. 9. 2023

Barbara Gašperšič Vodopija,

mentorica dijakom v gostinskih, turističnih in lesarskih programih

Dostopnost