Dovolite mi, da se po dveh tednih »drugačnega« dela iskreno zahvalim vsem dijakom, njihovim staršem in učiteljem za trud, srčnost, prizadevnost in človečnost, ko doživljamo povsem drugo dimenzijo življenja in postavljamo naše zdravje in življenja v ospredje. Naš namen je dijake ohraniti v »šolski kondiciji«, nikakor pouk na daljavo ne more v celoti nadomestiti neposrednega stika v razredu. Za vse nas je trenutna situacija popolnoma nova, trudimo se, da naš učno-vzgojni proces poteka na najboljši možen način za vse, dijake, učitelje in starše.

Velikokrat sem v svojih nagovorih na prvo mesto postavljal vrednote in to danes še posebej polagam v vaša srca. Želim vam, da ste zdravi in da vas, dragi dijaki, čim prej vidim v naši hiši učenosti.

Glede na to, da se situacija v Sloveniji še ni umirila, bo pouk do nadaljnjega potekal na daljavo, in sicer po urniku preko spletne učilnice, e-pošte in drugih medijev, torej tako, kot je delo teklo minulih 14 dni.

Urniki so objavljeni na naši spletni strani.

Še naprej prosim, da dijaki sledite navodilom učiteljev preko spletne učilnice, razrednih e-naslovov in drugih medijev.

Vsebine, ki jih na daljavo ne bo mogoče izvesti, bodo lahko učitelji izvedli, ko se dijaki vrnejo v šolo (vsebine, ki so nujno potrebne za maturo, zaključni izpit …).

Vedno smo vam na voljo za morebitna vprašanja in tehnično podporo na šolski telefon in šolski e- naslov. Prav tako so na spletni strani objavljeni vsi e-naslovi učiteljev, na katere se z vprašanji, predlogi vedno obrnete.

Šola bo do nadaljnjega zaprta za dijake, starše, obiskovalce in učitelje.

Komunikacija s šolo je možna preko šolskega e-naslova ali preko telefonske številke (tajništvo).

O vseh spremembah vas bomo obveščali preko spletne strani šole.

Želim vam zdravje, upoštevajmo navodila in bodimo odgovorni do sebe in vseh okoli nas.

 

 

Slovenj Gradec, 26. 3. 2020                                                 Ravnatelj:

Bernard Kresnik

Dostopnost