Za dijake tretjih letnikov programa gastronomija in turizem ter ekonomskih tehnikov SSI in PTI za program prvega letnika gastronomske in hotelske storitve, gastronomija, ekonomski in lesarski tehnik se bodo v okviru strokovnih predavanj izvajale različne delavnice in predstavitve. Vse ure se številčijo po urniku, razen za razred GTT3, kjer se številčita 2 uri ID.
Dijaki imajo na dan strokovnega predavanja najprej pouk, potem pa predavanje in po predavanju razredi nadaljujejo pouk po urniku, če ga še imajo.
Informacije o točnih terminih za ostale delavnice boste izvedeli, ko se bomo uskladili.
Udeležba je OBVEZNA za vse dijake!
RAZPORED PO RAZREDIH:
RAZRED | DATUM | URA | TEMA PREDAVANJA | UČILNICA | SPREMLJEVALCI |
GTT3 | 18. 11. 2016 | od 12.00 do 13.25 | TURISTIČNA KMETIJA KLANČNIK, g. Marko Kogelnik | P01 | Nataša Uranc (7., 8 .ura) |
E3 | 18. 11. 2016 | od 12.00 do 13.25 | TURISTIČNA KMETIJA KLANČNIK, g. Marko Kogelnik | P01 |
Alenka Rapuc (7. ura) Roman Živič (8. ura) |
ET1 | 18. 11. 2016 | od 12.00 do 13.25 | TURISTIČNA KMETIJA KLANČNIK, g. Marko Kogelnik | P01 | Tomaž Šoster (7., 8 .ura) |
LT1 | 18. 11. 2016 | od 12.00 do 13.25 | TURISTIČNA KMETIJA KLANČNIK, g. Marko Kogelnik | P01 | Janez Harum (7., 8. ura) |
GT1 | 18. 11. 2016 | od 12.00 do 13.25 | TURISTIČNA KMETIJA KLANČNIK, g. Marko Kogelnik | P01 | Barbara G. Vodopija (7, 8 ura) |
GTT3, E3, ET1, LT1, GT1 | 25. 11. 2016 | Od 12.00 do 12.45 | PREDAVANJE O ZDRAVI PREHRANI, ga. Barbara G. Vodopija | P01 | Nataša Uranc, Alenka Rapuc, Janez Harum, Tomaž Šoster |
Organizatorki : Ravnatelj
Nataša Uranc, prof Bernard Kresnik, univ. dipl. ekon.
Sonja Ferk, prof
P.S. Na predavanje o kmetiji Klančnik (g. Kogelnik) ste vljudno vabljeni vsi profesorji, ki takrat nimate rednega pouka v ostalih oddelkih!