V sredo, 17.05.2017, smo imeli v Ljubljani na sedežu Zveze RFR Slovenije podelitev priznanj in nagrad za dosežen uspeh na državnem tekmovanju iz znanja računovodstva. Tekmovanje je potekalo v Slovenski Bistrici aprila letos, in sicer za osnovni in višji nivo.
Na podelitev smo bili povabljeni dijaki, ki smo dosegli najboljše rezultate, naše mentorice, ravnatelji in starši.
V uvodnem govoru nas je najprej pozdravil dr. Stanko Koželj, predsednik ZRFR Slovenije, ki letos praznuje 60. obletnico delovanja. Povedal je, da je zelo zadovoljen in ponosen nad doseženimi rezultati. Spregovoril je tudi o tem, da je poklic in delo računovodij premalo cenjeno glede na vložen trud in znanje, ki ga mora računovodja stalno nadgrajevati.
Zame je to priznanje dokaz, da se je vložen trud, podano znanje in podpora  moje mentorice prof. Olge Jeznik obrestoval. Je tudi dokaz, da na naši šoli poučujejo profesorji, ki znajo dobro podati svoje znanje in nas motivirati. Seveda je to priznanje tudi motivacija za moje nadaljnje šolanje in poklicno usmeritev.
Na koncu bi se rada še enkrat zahvalila ge. prof. Olgi Jeznik in ravnatelju g. Bernardu Kresniku za izkazano zaupanje in podporo.
Nagrajenka
Maruša Vranc, E2

Zgoraj navedenemu razmišljanju nagrajenke se pridružujeva oba, mentorica Olga Jeznik in ravnatelj Bernard Kresnik, ki je ob tem dogodku izjavil: »Najlepši so trenutki, ko lahko deliš veselje z dijaki ob uspehih, ki jih dosegajo! Še enkrat iskrene čestitke dijakinji in mentorici!«
Kot njena mentorica želim poudariti, da Maruša bogati naš šolski vsakdan z radovednostjo in drznostjo v znanju na številnih področjih. Na letošnjem državnem tekmovanju iz znanja računovodstva v Slovenski Bistrici je dosegla vse možne točke in zlato priznanje ter posebno nagrado Zveze računovodij in finančnikov Slovenije, kar je zagotovo izredna popotnica za njeno poklicno prihodnost. Srčno ji čestitam za ta dosežek.
Mentorica Olga Jeznik, univ.dipl. ekon.

Ogled fotografij >>

 

 

 

Dostopnost