Dijaki 2. letnika in poklicnega tečaja programa predšolske vzgoje bodo v ponedeljek, 10. 12. 2018 obiskali Lutkovno gledališče  Maribor.

Ob 9.00. uri se bodo z Mute z avtobusom odpeljali v Maribor, kjer si bodo ogledali lutkovno predstavo Čarovnik barv, po predstavi se bodo seznanili z delom gledališča, kako nastaja predstava, različnimi tipi lutk in njihovo izdelavo,…

Dijaki so seznanjeni s pravili obnašanja in z upoštevanjem navodil spremljevalcev, saj gre za šolsko obvezno dejavnost oz. izbirne vsebine.

Po obisku gledališča si  bodo dijaki PV2 v enournem sprehodu ogledali staro mestno jedro in njegove znamenitosti: mestno hišo, kužno znamenje, stolnico, grad in Hišo stare trte, dijaki poklicnega tečaj pa bodo obiskali Doživljajsko igrišče v Betnavi.

Po ogledih bodo imeli dijaki čas za malico in za potep po prazničnem Europarku.

Na Muto se bomo vrnili  okoli 16. ure.

Stroški za prevoz in predstavo s pedagoškim delom znašajo 19,5 evrov. Dijaki PV 2 plačajo položnice za prevoz, denar za ogled gledališča in predstave (7 evrov) plačajo dijaki sami pred predstavo.

Dijaki Poklicnega tečaja predšolske vzgoje imajo zborno mesto v Mariboru pred Lutkovnim gledališčem  ob 9.45. Vstopnino 7 evrov plačajo pred ogledom predstave.

 

Spremljevalca za PV 2:                                                                  Spremljevalka za PVPT:

Andreja Preglav Verdinek, prof.                                                  Veronika Sušnik, univ. dipl. inž.

Peter Hergold, prof.

 

Org. Veronika Sušnik, univ. dipl. inž.

Ravnatelj SŠ SG in Muta: Bernard Kresnik, univ. dipl. ekon.