Doletelo nas je ponovno delo na daljavo, ki je načrtovano do vključno 9. aprila 2021.

Celoten pedagoški proces bo za vse oddelke potekal na daljavo, razen za OT3, ki so na praktičnem usposabljanju z delom; torej se s praktičnega usposabljanja z delom k pouku na daljavo vračata tudi PV3 in PVPT (poklicni tečaj).

Zahvaljujem se vam za vašo odgovornost, strpnost in korektnost pri upoštevanju vseh higienskih pravil (nošenju mask, umivanju rok, razkuževanju …) v minulih tednih pouka, ko smo imeli šolo deloma odprto.

Prav tako gre zahvala vašim staršem za podporo in  dobro sodelovanje s šolo.

Nekaj smernic glede našega nadaljnjega dela

  1. Pouk na daljavo bo potekal po veljavnem urniku za vse razrede, razen OT3 (praktično izobraževanje z delom), ki je objavljen na naši spletni strani.
  2. Enako se evidentira tudi prisotnost dijakov pri pouku (v aplikaciji E-dnevnik) in seveda opravičevanje odsotnosti, ki sledi temu.
  3. Tudi nadomeščanja odsotnih učiteljev in razredov bodo tekla po enaki logiki, kot da bi bili v šoli. Bodite, prosim, pozorni na nadomeščanja, ki bodo objavljena na naši spletni strani.
  4. Pouk bo potekal preko spletne učilnice, kamor vam bodo učitelji nalagali potrebna gradiva za pouk.
  5. Učitelji bodo z vami navezali stik preko videokonference (aplikacija Zoom), evidentirali prisotnost dijakov, podali izhodišča za aktualno uro in vam nudili razlago.

Želim vam veliko strpnosti in uspešno delo v upanju, da se čim prej vidimo v živo.

O vseh aktualnostih vas bomo sproti obveščali, in sicer že proti koncu naslednjega tedna, ko bo več znano glede nadaljevanja učnega procesa.

 

Želim vam doživete velikonočne praznike in vse lepo.

 

Ravnatelj

Bernard Kresnik